Dziękujemy wszystkim, którzy przesłali do nas przepisy z wykorzystaniem oleju rzepakowego. Olej rzepakowy okazał się składnikiem słodkich ciast, wytrawnych dań rodem z Orientu i codziennych przekąsek. Jury postanowiło nagrodzić trzy najciekawsze przepisy. Zwyciężczyniom serdecznie gratulujemy!
1. MIEJSCE
Cynamonowy cobbler z prażonymi jabłkami papierówkami
autor: Paulina Bączyk
2. MIEJSCE
Tatar z łososia z awokado
autor: Małgorzata Grochowska
3. MIEJSCE - Pierożki z zielonym serkiem
autor: Barbara Malina-Kozak
naprawdę, świetny konkurs i pyszne przepisy!
OdpowiedzUsuńTo prawda - przepisy były pyszne:)
UsuńO Matko, ale cudna wiadomość z rana, dziękuje bardzo :)
OdpowiedzUsuńAAAAAAAAAAAA........ wygrałam !!!!! Dziękuję ,dziękuję , dziękuję !!!!!!! Cudowna wiadomość !!!!
OdpowiedzUsuńCynamon :) omomom
OdpowiedzUsuńDziękuje.
OdpowiedzUsuń